divendres, 30 de gener de 2009

La fada dels canvis

Avui Ella és la fada dels canvis. Ha tingut la idea quan ha vingut un mag a l’escola i els ha fet uns trucs de màgia increïbles. Ha fet aparèixer un colom i de cop, el colom ja no hi era! Un amiguet seu li ha preguntat al mag si la màgia pot canviar-ho tot i el mag li ha dit que sí. En aquell moment l’Ella ha tingut la idea de jugar a ser la fada dels canvis. Fa dies que l’Ella vol canviar coses que l’envolten i ara ha trobat la solució perfecta.
Vol canviar, per exemple, que hi hagin espinacs per dinar cada dimecres, que la mare la obligui a menjar-s’ho tot, que la Sílvia no li deixi mai la Nintendo DS... Ella vol canviar moltes coses. Fins ara, la més important per a Ella era la dels espinacs. Però últimament hi ha més coses que vol canviar. La Sílvia fa dies que està trista. No sap que li passa però ja no li dona un petó quan arriba de l’institut, ni tan sols la fa emprenyar. La Sílvia, quan arriba a casa, es tanca a la seva habitació i no en surt fins l’endemà al matí. Ella vol canviar això. Ha agafat la seva vareta de fada, que segur que fa el mateix efecte que la del mag (ara que ho pensa, la del mag es trencava cada cop que algú que no era ell l’agafava. Si que deuria ser màgica, si!). A poc a poc s’apropa a l’habitació de la Sílvia i obre la porta. La Sílvia està estirada al seu llit mirant cap a la banda contrària a la porta. No ha vist ni ha sentit l’Ella. L’Ella es puja les mànigues i comença a fer el conjur que deia el mag i que era tan màgic:
- Abra cadabra pota de cabra!
La Sílvia es gira i es treu l’auricular de l’orella. Té els ulls vermells de plorar.
- Què fas aquí, Ella? –pregunta.
- He vingut a fer un encanteri màgic per a que les coses canviïn.
- I es pot saber que ha de canviar?
- Sílvia, estàs trista, oi?- l’Ella s’asseu al costat de la Sílvia- Doncs he fet l’encanteri de l’alegria i ara no podràs estar trista!
La Sílvia riu. Feia dies que no la veia riure. Ostres, la vareta màgica ha resultat ser màgica de debò. L’Ella somriu. És tota una fada dels canvis.

1 comentari:

 1. Zipi!!

  doncs la veritat és que estaria bé tenir una fada dels canvis com l'Ella a prop. Si tots necessitem un bon encateri algun dia.

  Els millors encanteris però són aquells que et donen sese demanar-los. Ja m'entens!

  t'estimoo preciosa.

  Zape

  ResponElimina