dilluns, 9 de març del 2009

Lladre de llengües

Avui Ella no vol parlar amb ningú. Està trista i no sap el perquè. I a l’escola la professora li ha notat. Ella parla molt a la classe, riu i fa riure als altres. Avui, en canvi, no ha parlat gens ni ha rigut ni ha fet riure. I la professora li ha dit: Ella, que se t’ha menjat la llengua el gat?
Després, un cop a casa, Ella seguia sense dirigir la paraula a ningú. Només contestava a la seva mare assentint o negant amb el cap. Però no deia ni una paraula. La seva mare li ha dit: Ella, que se t’ha menjat la llengua el gat?
Una mica més tard, ha acompanyat a la mare a comprar. La botiguera li ha preguntat com li anava l’escola i l’Ella, tossuda com ella sola, no l’ha contestat. La botiguera ha somrigut i li ha preguntat: Ella, que se t’ha menjat la llengua el gat?
Ha arribat a casa i s’ha tancat al lavabo. Havia de comprovar una cosa. Ha pujat al seu tamboret i s’ha mirat al mirall. Aleshores ha tret la llengua. La llengua seguia allà. El gat no li ha pres pas la llengua. Simplement Ella no vol parlar amb ningú avui. Vol callar i guardar-se les paraules per a ella. No les vol compartir amb ningú. Ni tan sols amb el gat, que és un lladre de llengües.

2 comentaris:

  1. Hola Patricia,

    Gràcies per afegir-te a la Penedesfera www.penedesfera.cat, la comunitat de blocaires de l'Anoia, l'Alt i el Baix Penedès i el Garraf.

    T'agrairíem que per a difondre i augmentar la xarxa facis un link del teu bloc cap al portal. A la barra lateral trobaràs logos i consells per millorar la visibilitat a la Penedesfera.

    Recorda que al web trobaràs tot un seguit d'eines per tal de millorar la comunicació i la participació entre els penedesencs a internet.

    Salutacions i felicitats pel bloc!

    Daniel García Peris
    www.danielgarciaperis.cat

    ResponElimina
  2. Patricieta!!
    callar, és una bona resposta davant d'algunes situacions. Amb lo xerraire que sóc jo dubto poder fer-ho jeje.

    T'estimo massa:)

    Ara ens aniran millor les coses a la classe:) no parlarem tant almenyso en veu alta, tot i que ens continuarem comunicant telepaticament com a bones germanes bessones que sóm jejej

    AURORA

    ResponElimina