dijous, 19 de novembre del 2009

Trencaclosques

Ella, i com ella la resta del món, té una cosa molt i molt important, però només en té una. Hi ha coses que són importants però en pots tenir més d'una (com els amics). D'aquesta cosa, però, Ella només en té una. I potser és aquest fet de que sigui una cosa única la que la fa especial.
Al ser una cosa molt important, és imprescindible tenir-ne cura i que no es trenqui. Però, ai las! com a molta més gent, la d'Ella estava ben trencada. Ella no l'havia trencat i, de fet, qui fos l'autor de trencar-la ja no és important.
Se li va trencar quan ella era petita (més petita que ara) i, fins ara, no ha sigut capaç de reconstruir-la de nou. Ella no sabia que per arreglar-ho necessitaria l'ajuda d'algú més. Que ella sola no podria fer-ho.
I és que Ella tampoc sabia que aquesta cosa no és exclusiva per a ella sola, sinó que la comparteix amb molta més gent que també han de tenir-ne cura i vigilar que no es trenqui. I és amb aquesta gent amb la que pot arreglar-la. Sense aquestes persones, per molt que Ella intentés buscar la peça perduda, no la trobaria mai. I no la trobaria perquè la peça la té alguna altra persona.
Aquests dies, Ella ha trobat les persones idònies que l'ajudarien a arreglar aquesta cosa tan i tan important per a tothom. I sembla que se'n ensurt prou bé. És per això que Ella últimament té un somriure radiant a la cara, perquè està muntant de nou aquell trencaclosques del qual hi faltava una peça imprescindible, d'aquelles que estan just al mig del trencaclosques i que sense ella està ben incomplet. Aquesta peça la tenia una altra persona, que també volia arreglar aquella cosa que havia quedat partida en mil bocins anys enrere.
I ara que Ella, amb l'ajuda dels seus familiars, està reconstruint la seva cosa, és a dir la seva família, se sent més feliç que mai. I es que la seva família (que és una cosa única) està sent reconstruïda després de molts anys intentant, envà, fer de mil bocins una bonica i unida família.

6 comentaris:

  1. Que macu el text :)
    Tens raó, és important tenir la familia unida
    esperu que vagi tot molt bé :)
    (L)
    Míriam

    ResponElimina
  2. De vegades no és tan fàcil reconstruir una família... Però per sort cadascú se'n pot fer una nova, amb el temps... :)

    ResponElimina
  3. JO sempre dic : dediqueu temps als vostres, doncs es en l'unica feina que sou imprescindibles

    ResponElimina
  4. és molt important tenir una familia unida. Però a vegades mantenir-le és complicat i estic d´acord amb la Núr que també és important de fer-ne d´una de nova i refer la teva vida. una braçada

    ResponElimina
  5. famílies.. n'hi ha que ja estàn trencades i perdudes, i que l'única esperança que tenen es cada persona per separat formar la seva :)


    un petonàs!

    ResponElimina
  6. amb sembla molt bé que feu aixo per els nens perquè aixi si s'abureixen poden jugar en aquets joca!!!!!!!!

    ResponElimina