diumenge, 11 de desembre de 2011

Diumenge


És diumenge. I, com cada diumenge, Ella està trista. No sap ben bé quin és el problema que té amb els diumenges però els veu tan negres i depressius que ella només pot posar-se trista. Només llevar-se, Ella ja nota aquell ambient de diumenge i els seus ànims es desplomen.
Avui, però, segurament dir que el diumenge és el motiu de la seva tristor és només una excusa. Els diumenges ajuden a ella a pensar. I ella de vegades pensa molt. Massa. I es perd en els seus pensaments i arriba a la conclusió de que res funciona a la seva vida. Que l'ha centrada malament, que el melic de la seva vida hauria de ser una altra cosa. I ho sap. Però li costa canviar-ho.
A més, avui han demanat a Ella que torni. Que torni d'on? Si no s'ha mogut mai del lloc... Li han dit que l'enyoren. Que enyoren l'Ella que somriu i que diu tonteries. L'Ella despreocupada i feliç. Que Ella ha deixat de ser ella. I ella ni tan sols se n'havia adonat.
Avui és diumenge. I Ella no pot ser feliç un diumenge. Són coses totalment oposades. Ella pren decisions un diumenge i decideix just el contrari un dilluns. Ella sap perfectament el que vol un dimarts i s'omple de dubtes un dimecres. Ella plora un dijous i salta d'alegria un divendres. Ella no pensa en res un dissabte i pensa en tot un diumenge.
Ella sap el que ha de fer però no sap si és capaç de fer-ho. Ella ha deixat de creure en ella mateixa. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada