dilluns, 23 d’abril de 2012

Ales


Ella vola ben alt. És entremig dels núvols, perduda en un cel infinit. Els núvols, blancs com un vestit de núvia, no li permeten veure més enllà. Els edificis i les cases no existeixen. Tampoc existeixen els rius, ni les muntanyes ni els pobles ni les ciutats. No hi ha res més que aquell cel enorme.

Ella vola ben ràpid. Vola amb una velocitat tan vertiginosa que no pot veure les coses nítidament, tot és borrós. Vola tan ràpid, que no sap on comença un núvol i on acaba l'altre.

Ella vola amb unes ales enormes. Tan grans, que sembla que res ni ningú les pugui trencar. Semblen tan fortes, que ella es torna valenta i les mou fortament. Les mou ràpid i amb agressivitat, sense preocupar-se'n ni una mica. I vola. Vola alt. Vola ràpid.

Però aquelles ales no eren ni tan grans, ni tan fortes. Les ales s'esquincen i el vent les travessa amb violència. Ella s'espanta i deixa de moure les ales. S'atura. El pànic s'apodera d'ella i no fa res. Els ulls se li omplen de llàgrimes: les seves fortes ales s'han trencat. I ella cau.

Cau ràpid i amb força, sap que l'aterratge no serà fàcil. Això si aconsegueix aterrar dempeus. Ella s'eixuga les llàgrimes però no pot obrir els ulls. El vent és massa fort, ara que cau. Ella s'aferra a les seves ales amb força i es demana perdó. Es demana perdó una vegada i una altra per haver sigut capaç de ser tan inconscient. Es demana perdó per haver-se fet mal d'aquesta manera. I cau.

I quan ella arribi a terra, es farà més mal encara. Tant, que no sap si podrà suportar-ho. Però és inevitable. Les ales s'han trencat i ella no hi pot fer res. Només perdonar-se i, un cop a terra, aixecar-se, guarir les ferides, i tornar a volar. Amb compte. Sense pressa. 

2 comentaris:

 1. a Ella li pasa el que ens ha pasat a molts
  pero viure es aixo...volar alt de vegades i caure en barrena d'altres
  pero sempre..sempre..ens hem de tornar a aixecar i intentar fer-ho millor la propera vegada

  petons a Ella i a tu

  ResponElimina
 2. Sempre am prudencia, a poc a poc.
  costa pero sas k sa de seguir ;)
  amun Ella, dels errors se napren!
  Caure forma part de la vida, i tambe aixekarse!

  Petons

  ResponElimina