divendres, 23 de desembre del 2011

Regals de llum

Permeteu-me que avui sigui la meva veu, i no la vostra, la que doni vida a aquest conte. Bon Nadal a tots. 



5 comentaris:

  1. Ho has fet genial¡¡ Molt valenta ets! ajaja.

    ResponElimina
  2. Cla que et recordo i molt. no et veig gaire, i es que m'han passat coses que no tene l'alegria com a escape. la mort del noi de 45 anys i ara, als vint i un messos la mestressa se'n ha anat allà on no bufen els vents... No et conto més, ptser ja ho sabies. Una abraçada i segueix amb el teu escriure tant bonic que tens i si vols possar-hi la veu, millor que millor. No vaig gaire per els blogs, no tinc massa temps, però si que edito i vull continuar. Sempre vulguis saps que soc aquí pel que pugui fer ... Annton.

    ResponElimina
  3. T'he escoltat la veu, quina meravella !! per què no et posses en contacte amb la Pilar de http://aencesadellum.blogspot.com, aquesta noia té una Sala de lectura i publica i li envies... Jo no sé quants n'hoi tinc... Si t'abelleix que diu la Pilar... Ja saps. Si ho vols posat en contacte. Anton.

    ResponElimina
  4. Per mi aquests dies que descriu l'Ella són molt importants, jo saps bé! Moltes coses a celebrar i molts somriures que any rera any per aquestes èpoques brillen més que durant la resta de l'any!

    L'Ella ha estat un dels motius per somriure, com sempre, però potser avui més que mai! I és que aquesta veu fa l'Ella més real i és que només faltaria què pronuncies el nom de l'OVELLETA per a que la veies aquí mateix un dia més :D!

    BONES FESTES, sé que les celebrarem juntes!

    Aurora

    ResponElimina
  5. un petó per tu i un per ella
    sigues tu tambe feliç, nina

    ResponElimina