dimecres, 4 de novembre del 2009

Feliç

Avui és un dia estrany per a Ella. És un dia normal, un dimecres com tants altres ha passat. Però aquest té un regust diferent. Avui Ella no pot evitar somriure per qualsevol cosa: una olor, una imatge, un record...
Avui Ella se sent feliç i no sap perquè. No té cap raó per estar-ho i, a la vegada, en té infinites. Ella és feliç perquè té gent al seu voltant que la cuida. Ella és feliç perquè viu, sent, respira. És feliç perquè té un lloc on viure i uns braços que l'abracen i la mimen. És feliç perquè estima i perquè l'estimen. Ella és feliç perquè no té cap raó per estar trista.
Bé, potser alguna raó tindrà. Segur que hi ha alguna cosa que la entristeix però, avui, aquesta tristesa no té ni la més mínima importància.
Avui Ella té preocupacions, com qualsevol altre dia. La diferència és que es mira aquestes preocupacions des d'una altra perspectiva. Sap que, per molt que es preocupi, res canviarà. Així que avui ha decidit deixar de preocupar-se i deixar-se endur pel destí, per la sort o pel futur.
Avui Ella s'ha sorprès estirada al seu llit, mirant el sostre i pixant-se de riure. Sense cap motiu ni raó i, a la vegada, amb infinites explicacions.
Ella avui és feliç perquè, qui sap si demà podrà ser-ho?


8 comentaris:

  1. Carme diem!
    Aprofitem el que tenim avui, mai no sabrem si ho podrem fer demà.
    Potser caldria que tots pensesim com Ella i no en plans futurs com el perídodes d'una hipoteca, segurament així seriem una mica més feliços tots plegats.
    ;)))

    ResponElimina
  2. No em crec que l'Ella no sàpiga perquè està feliç!
    Crec que ho sap massa bé :)
    Patrícia, m'agrada quan estas tan feliç i m'alegra poder compartir amb tu aquesta felicitat

    Au!

    ResponElimina
  3. Per fi!! Ella feliç, ja ho trobava a faltar, Patri :-) doncs que segueixi així...

    ResponElimina
  4. la felicitat és momentània.. aprofita cada instant que puguis gaudir-la!

    ResponElimina
  5. En el país mític i la vegada real del nostre viure ens trobem dins la llei del pèndul...
    Tot circula, tot va i ve... Avui a Ella li toca l'alegria de ser feliç, que la conservi i que rigui de goig... / El tens molt assumit aquest paper de Ella, el brodes, sempre amb temes diferents però notes que Ella, és ella, la propietària del que es en realitat, del que vol ser, del que sent, del que expressa... Té molt de tu, aquest personatge entranyable? Anton.

    ResponElimina
  6. No se si coneixes Contes Divers. Allí la Sílvia hi edita contes del qui vulgui col·laborar. Son per a nens. presenta un dibuix i sobre l'inspiració de cadascú... Son 150 paraules. Per que no t'hi llances, tu tens arrestos per a fer-ho i la pràctica també va bé.Perdona que em posi en un el terreny exclusivament teu. Anton.

    ResponElimina
  7. Això és cert, mai sabrem que passarà demà... Aprofitem el que tenim avui!!!
    Salut!!!

    ResponElimina
  8. Simplement genial, gràcies =)
    Míriam

    ResponElimina