divendres, 13 de febrer del 2009

Nedadora en els dubtes

Avui l’Ella és una nedadora en els dubtes. Cada any, la seva mare l’apunta a cursets. A l’Ella li agrada molt nedar, s’ho passa pipa a la piscina amb els seus amics, jugant a esquitxar-se o a ser sirenes. L’estiu passat nedava molt bé a la piscina petita. Però aquest any, la professora del curset els ha dit que nedaran a la piscina gran. Està una mica amoïnada perquè no sap si se’n sortirà. Primer, una sensació de por ha envaït la petita Ella. Però després ha recordat que ella es una exterminadora de pors. I ara està dubtant. No sap si flotarà o si s’enfonsarà. Ella vol flotar. Però per flotar ha de moure els braços i les mans. Si es queda aturada, s’enfonsarà. A més, la professora també els ha dit que, cap al final del curset, nedaran a la gran sense la bombolleta ni els “manguitos”. Sense cap mena d’ajuda. Serà la primera cosa que farà ella sola, sense l’ajuda dels pares o de la Sílvia. Ningú la pot ajudar a nedar, sinó no aprendrà mai! L’Ella no ho pot suportar. És la primera vegada que nedarà sola a la piscina gran i li fa por. Aleshores es relaxa i pensa que no lo passarà res dolent, perquè de cap de les maneres deixarà de moure els peus i les mans.

1 comentari:

  1. Uhm! interessant el rerefons d'aquest conte...
    Suposo que jo sóc d'aquelles que va dient que no deixerà de moure els peus i les mans però que en el fons sap que deixar-se enfonsar sense lluitar contra l'aigua serà el que farà. Però això canviarà perquè us ho dec a totes les persones que m'estimeu!

    Jo t'estimo mot a tu Patricia, i ultimament em faig molt pesada dient-ho però ja saps que ets la meva germana gran i que els teus consells m'encanten.
    bé com ens va dir un dia el Ricard!ZIPI i ZAPE i aixi ha quedat i quedara.

    T'estimooo preciosa!

    AURORA

    ResponElimina