dimecres, 20 de maig del 2009

Nostàlgia

Avui Ella troba a faltar una cosa que no ha tingut mai. És una sensació estranya i, alhora, angoixant. No sap perquè és, però nota un gran buit a dins seu. Ha imaginat tantes vegades aquella cosa, que és com si l’hagués tingut. Però només és producte del seu cap, producte dels seus desitjos. És una cosa que desitja molt, però sap que mai la tindrà. És com el llamp, esperava que vingués i, sabent que no ho faria, l’esperava amb impaciència. Ara desitja una cosa, sabent que aquest desig només li provocarà malestar i dolor. I ho sap. Però no pot evitar imaginar-s’ho una i una altra vegada. Quan ho imagina, se sent feliç. Pensa que la imaginació supleix, en petita escala, allò que Ella desitja amb totes les seves forces.
I aquella cosa entra al seu cap i dóna voltes i més voltes fins que es mareja i es peta de riure perquè Ella li deixa fer el que vol. I Ella s’entristeix perquè aquella cosa se’n riu d’ella, si més no, a la seva imaginació.
Fa temps que Ella intenta no imaginar-s’ho més, oblidar-ho. Però no és tan fàcil. Quan un pensament entra tan a dins, és ben difícil fer-lo fora com si res. Així que Ella ha pensat en pensar-hi cada dia, però mirar de fer-ho una miqueta menys. I ha pensat en pensar-hi d’una manera diferent. No sap com ho farà, però sap que no pot seguir així.
Simplement haurà d’esperar a que alguna cosa, semblant a aquella que tan desitja, aparegui a la seva vida, supleixi aquesta que ara vol i que no pot tenir.
Fotografia de DeviantArt

4 comentaris:

  1. Disculpeu la meva inactivitat. Estic d'exàmens finals i, a més, la inspiració no ajuda! Un petonet blocaires :)

    ResponElimina
  2. Ja ho pensava, i t'hauria aconsellat que paressis, que et quedaran més dies que llangonisses, i el que fas fes-ho bé.
    però el cuquet no et deixa i qua un té un moment, zas a escriure... que de temes ja veig queten sobren. Tu mateixa...Que tinguis bona sort... Els bons desitjos, també ajuden. Anton.

    ResponElimina
  3. Tant de bo Ella trobi allò que ho substitueixi i oblidi.

    Tant de bo trobis temps després dels examens, als quals t'hi has de dedicar ara en comptes de jugar a segrestar avis... Que tens l'avi Gres sense atrevir-se a connectar al Facebook, perquè està espantat que no el segrestin.
    ;-)

    ResponElimina
  4. Espero que tornis a tenir força temps ben aviat per escriure apunts tan bons com aquest :)!

    ResponElimina