dimecres, 22 d’abril del 2009

Premi Dardos!

Bé, em permetré fer un incís avui. No tenia pensat pujar cap post (tot i que tinc el de Sant Jordi ben preparat!) però l’Anton del bloc Escorrialles (i d’altres) m’ha ben sorprès. Se m’ha concedit el premi Dardos, que es dóna a tots aquells blocs “on cada nou post és com trobar-se amb un petit tresor de coneixements, d'empenta, i d'entusiasme...”
Ara la meva feina és passar aquest premi a altres blocaires que creen a cada post aquest tresor de coneixements, d’empenta i d’entusiasme.
Bé, jo dono el premi als següents blocs!
Núria Talavera amb el seu bloc nebuloses (per les moltes coses que estic aprenent en el seu bonic blog!)
Pau Quintana amb el bloc Mar de inquietudes (per la seva manera de veure les coses i per els seus plans de futur)
Gisela Romaní amb el bloc De les Toeses (per apropar-nos a les seves petites felicitats de casa, cada post que penja és un somriure assegurat!)
Segur que molts més blocs mereixen aquest premi. La veritat és que porto poc en aquest món i no m’he passejat per gaires blocs...
Moltes gràcies Anton per aquesta preciosa sorpresa!

7 comentaris:

  1. Passejant he arribat fins aquí. Felicitats pel premi

    ResponElimina
  2. Patri, ets un solet, moltes gràcies per pensar en mi! jo també aprenc moltes coses del teu blog (això és fantàstic, la mestra que aprèn dels alumnes...mmm... hauré d'escriure sobre la dona que aprèn dels alumnes, no creus? :-)

    petonets

    ResponElimina
  3. Felicitats maca! :D
    la veritat es que t'ho mereixes, es molt bonic tot el que està escrit aquí, i et fa reflexionar...
    Un petó!

    ResponElimina
  4. Merescut sobradament!
    Felicitats bonica!
    Hi hi hi...
    avi Gres

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats! Un premi ben merescut! Jo fa poc que t'he trobat i trobo que el bloc és molt bo!

    ResponElimina
  6. ostres, he estat sense internet un bon temps, però ja està tot arreglat. Ara que tinc més calma et comento alguna cosa!

    Que merci pel premi, crec que estic més contenta per aquest premi que em concedeixes tu que no pas pel de Vila de Martorell. No li vull treure mèrit jo, però a Martorell no em coneix ningú, no coneixen més que l'últim post publicat al blog i quatre coses més, en canvi tu me'l dones perquè t'agrada, perquè el segueixes, i això té més mèrit per mi, què vols que et digui. Moltíssimes gràcies!

    Avui em pensaré a qui dono el premi...

    ResponElimina